Het Schip Allure

Virtuele toer door in de Allure

Weetjes

Allure werd gebouwd in 1908

Dit schip van klassieke schoonheid begon als zeilend vrachtschip en werd in 1997 omgebouwd tot passagiersschip

Allure kreeg haar eerste motor in 1916

Impressie van de Allure

Op Allure is plaats voor maximaal 20 passagiers. Voorin het schip bevinden zich 10 comfortabele kamers, waarvan 8 tweepersoons hutten met aparte bedden en 2 hutten met tweepersoons bedden. Alle hutten zijn 9 m² en beschikken over een douche, een toilet en een wasbak. De ramen kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming. Het schip is voorzien van airco.

Hier wordt voor gezorgd:

– Ontbijt en avondeten
– Handdoeken, shampoo, douchegel
– Föhn
– Kluisje voor kostbare spullen
– Schoon beddengoed
– Dagelijkse reiniging van de kamer
– Wifi (op het hele schip)
– Een koffie- en theeautomaat

Voorzieningen

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en er is een gezellige algemene ruimte met een zithoek en bar. Verder beschikt het schip over een groot dek, waar bij mooi weer maaltijden geserveerd worden. Elke ochtend staat een stevig fietsersontbijt voor u klaar en ’s avonds zorgt onze scheepskok voor een heerlijke maaltijd.

Na een fietstocht aan boord stappen van Allure voelt als thuiskomen door de persoonlijke aandacht van onze eigen gastvrouw die altijd voor u klaar staat.

Kijkje aan boord

Maak kennis met de bemanning

Sarah’s credo: ‘U vraagt wij varen!’

Op het schip zijn altijd ten minste vier leden van de bemanning aanwezig. Onder wie een schipper, een gastvrouw, een kok, een matroos en de kapitein. De bemanning spreekt Nederlands, Engels en Duits. Met vragen kunt u altijd bij hen terecht. Onze crew heet u welkom aan boord!