Het Schip Sarah

Weetjes

Sarah werd gebouwd in 1927

Sarah heeft een waterverplaatsing van 278m3

Dit schip van klassieke schoonheid voer tot 2002 als vrachtschip, daarna werd het omgebouwd tot passagiersschip.

Impressie van de Sarah

Op Sarah is plaats voor maximaal 22 passagiers. Voorin het schip bevinden zich 10 comfortabele kamers, waarvan 6 tweepersoons hutten met aparte bedden, 2 driepersoons hutten en 2 hutten met tweepersoons bedden. Alle hutten zijn 9 m² en beschikken over een douche, een toilet en een wasbak. De ramen kunnen worden geopend en de hutten hebben centrale verwarming.

Hier wordt voor gezorgd:

– Ontbijt en avondeten
– Handdoeken, shampoo, douchegel
– Föhn
– Kluisje voor kostbare spullen
– Schoon beddengoed
– Dagelijkse reiniging van de kamer
– Wifi (op het hele schip)
– Een koffie- en theeautomaat

Voorzieningen

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en er is een gezellige algemene ruimte met een zithoek en bar. Verder beschikt het schip over een groot dek, waar bij mooi weer maaltijden kunnen worden geserveerd. Elke ochtend staat een stevig fietsersontbijt voor u klaar en ’s avonds zorgt onze scheepskok voor een heerlijke maaltijd.

Na een fietstocht aan boord stappen van Sarah voelt als thuiskomen door de persoonlijke aandacht van onze eigen gastvrouw die altijd voor u klaar staat.

Kijkje aan boord

Maak kennis met de bemanning

Sarah’s credo: ‘U vraagt wij varen!’

Op het schip zijn altijd ten minste vier leden van de bemanning aanwezig. Onder wie een gastvrouw, een kok, een matroos en de kapitein. De bemanning spreekt Nederlands, Engels en Duits. Met vragen kunt u altijd bij hen terecht. Onze crew heet u welkom aan boord!